Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2019. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2019_19082019.pdf (767.4 KB)

Događanja

Danas je u Komunalnoj palači u Puli održano predstavljanje edukativne kuhinje nastale u sklopu EU projekta KeyQ+ potencijalnim korisnicima. Predstavljanje edukacijske kuhinje KEYQ+ GASTRO PUNKT, održano je u organizaciji Tržnice d.o.o. Pula, Grada Pule i AZRRI - Agencije za ruralni razvoj Istre d.o.o. Opisan je proces nastanka edukacijske kuhinje - od ideje do realizacije te njenih mogućnosti i potencijala.


Ovih je dana na 1. katu zgrade pulske tržnice otvoren novi objekt u kojem možete dobro pojesti i uživati u ljepoti pulske tržnice.


Novi događaj održat će se svakog petka pored i na štandu stancije Kumparička. Naime, sve do 20. rujna, svakog petka, možete na Zelenoj tržnici u centru Pule uživati u kušanju vina istarskih vinara, degustiranju vrhunskog kozjeg sira stancije Kumparička te drugih delicija. Bilo da vam treba drugačije mjesto za predah nakon napornog radnog tjedna ili želite započeti izlazak s laganom hranom pod krošnjama kestenova i u dobrom društvu, dođite svaki ...


26. izdanje manifestacije Histria održat će se od 5. do 8. lipnja u Puli, na novoj lokaciji pulske gradske tržnice. Nastupit će izlagači iz cijele Hrvatske među kojima je i 11 izlagača koji će predstaviti 14 novih proizvoda. Riječ je o proizvodima koji će biti posebno vizualno označeni, a koji se po prvi put predstavljaju na izložbi ili po prvi put stavljaju na prodaju, a nisu na tržištu dulje od ...


Obavještavamo cijenjene posjetitelje i zakupce na pulskim tržnicama, da tržnice neće raditi u srijedu, na dan kada se obilježava Praznik rada, 1. svibnja 2019. godine.


1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ››