Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2017. godinu 

PLAN AKTIVNOSTI NA PULSKIM TRZNICAMA U 2017.pdf (952.7 KB)

Ovim Tržnim redom na tržnicama na malo u Gradu Puli – Pola utvrđuju se uvjeti obavljanja prometa robe na malo i pružanja usluga na svim tržnicama u Gradu Puli, kojima upravlja Trgovačko društvo „Tržnica“ d.o.o. Pula

TRZNI RED.pdf (264.0 KB)

Plan nabave za 2017.godinu.pdf (108.5 KB)

Godisnje_izvjesce 2016.pdf (212.0 KB)

Eticki kodeks tvrtke Trznica doo Pula.pdf (175.4 KB)

„Tržnica“ d.o.o. Pula, s ciljem transparentne i efikasne politike dodjele donacija i sponzorstava, objavljuje popis korisnika donacija i sponzorstava u 2015. godini

Objava podataka o donacijama i sponzorstvima u 2015.pdf (213.9 KB)

UGOVORI I SUKOB INTERESA.pdf (219.1 KB)

REGISTAR UGOVORA.pdf (184.1 KB)

04.10.17.

Slavonski proizvodi ponovno na pulskoj tržnici 9. do 14. listopada

Nakon odlične reakcije potrošača i posjetitelja, imat ćemo ponovno mogućnost kušati i kupiti originalne slavonske proizvode na pulskoj tržnici. Naime, od 9. do 14. listopada na Trgu 1. svibnja, pored zgrade pulske tržnice, predstavit će se dvadesetak proizvođača slavonskih proizvoda.

Kako nam je najavio Pavo Baotić, bit će to prilika da kušate i kupite poznate slavonske delicije, prije svega suhomesnate proizvode, kolače, med, vina, voćne rakije, kupite tradicijske rukotvorine te druge proizvode karakteristične za Slavoniju i Baranju.
Neke od gastronomskih delicija spravljat će i na licu mjesta te će se iste moći degustirati.

Zato, od 9. do 14. listopada dođite i uživajte u šarenilu boja i mirisa te okusima koje donosi pulska tržnica i gostujuće manifestacije.
Bogatstvo mirisa i kvaliteta proizvoda na pulskim tržnicama je oduvijek prepoznatljiva, a gostovanjima vanjskih proizvođača donosi se mogućnost da isprobate i nešto drugačije od svakodnevne bogate ponude pulskih lijepih tržnica.