Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2018. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2018.pdf (703.0 KB)

Ovim Tržnim redom na tržnicama na malo u Gradu Puli – Pola utvrđuju se uvjeti obavljanja prometa robe na malo i pružanja usluga na svim tržnicama u Gradu Puli, kojima upravlja Trgovačko društvo „Tržnica“ d.o.o. Pula

TRZNI RED.pdf (264.0 KB)

Godisnje_izvjesce 2016.pdf (212.0 KB)

Eticki kodeks tvrtke Trznica doo Pula.pdf (175.4 KB)

„Tržnica“ d.o.o. Pula, s ciljem transparentne i efikasne politike dodjele donacija i sponzorstava, objavljuje popis korisnika donacija i sponzorstava u 2015. godini

Objava podataka o donacijama i sponzorstvima u 2015.pdf (213.9 KB)

UGOVORI I SUKOB INTERESA.pdf (219.1 KB)

REGISTAR UGOVORA.pdf (184.1 KB)

Plan javne nabave za 2018. godinu 

Plan javne nabave za 2018. Trznica doo Pula.pdf (197.6 KB)

06.02.18.

Manifestacije na pulskoj tržnici tijekom veljače započinjemo Ucvirkenfestom u subotu, 10. veljače

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama Turističke zajednice u Puli najavljena je manifestacija 17. Ucvirkenfest koju organiziraju pulska Tržnica uz pokroviteljstvo Turističke zajednice grada Pule. Za operativni i idejni dio zaslužan je tim Avenue i Žižo te gastro tim Rock caffea. Ucvirkenfest će se održati u subotu, 10. veljače na centralnoj pulskoj tržnici od 9 do 13 sati. Festival čvaraka ili ucvirki donosi vrlo interesantan program; od pripremanja čvaraka na licu mjesta u tri kotla do degustacija raznih jela od čvaraka i sa čvarcima. Osim Ucvirkenfesta, veljača donosi još mnogo drugih događaja na pulskoj tržnici.

Ovogodišnje čvarke će taliti ekipa Frelimo, firma koja je najveći proizvođač čvaraka u Hrvatskoj, zatim ekipa braniteljske zadruge Panonija iz Županje, i na kraju, iz našeg najbližeg okruženja, ekipa Drage Krivičića, iz Pemanture.
Budimir Žižović najavio je nekoliko detalja s ovogodišnje manifestacije: „U velikoj pulskoj padeli, uz pomoć ekipe Rock caffea, pripravit će se čvarci s rezanim kiselim zeljem. Bit će ponuđeno oko 400 porcija koje će se početi dijeliti oko 10.30 sati.“
Ovom prigodom moći ćete i kupiti čvarke te ostale suhomesnate delicije. Tvrtka Frelimo, najveći proizvođač i izvoznik čvaraka u Hrvatskoj, i braniteljska zadruga Panonija iz Županje, ponudit će svoje proizvode po povoljnim cijenama. OPG Krivičić ponudit će uz čvarke i čašicu dobrog vina.
Za glazbeni ugođaj na tržnici pobrinut će se domaća grupa, In vino veritas, a degustacijom pive, počastit će posjetitelje pulske tržnice, Istarska pivovara iz Buzeta.

Stoga pozivamo sve sugrađane da nas posjete ovu subotu od 9 do 13 sati," uputio je poziv direktor Tržnice d.o.o. Renato Perc.

Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica TZG Pule, naglasila je važnost održavanja ove manifestacije i sličnih gastro-zabavnih događaja: "Tržnica je razvojem tradicije održavanja ovakve i sličnih manifestacija postala mjesto gdje se promoviraju i populariziraju ne samo autohtoni proizvodi, već i prezentiraju tradicionalni recepti te običaji koji postaju interesantni domaćim stanovnicima ali i vrlo lijepa atrakcija posjetiteljima i stranim gostima." Nastavno je naglasila višegodišnju dobru suradnju s agencijom Avenue i s Tržnicom d.o.o. Pula koji organizacijom sličnih manifestacija obogaćuju programe u gradu.

Pored Ucvirkenfesta, istoga dana na centralnoj pulskoj tržnici održat će se Mirisi i okusi markata, tradicionalna manifestacija koja se već godinama održava barem dva puta mjesečno a donosi autohtone proizvode te goste.
Subotnji gosti ovoga puta bit će OPG Hažić koji se ponovo vraćaju pulskoj publici s vrhunskim proizvodima. Naime, oni su poznati po proizvodnji jabuka i poroizvoda od istih, a u subotu, 10. veljače donose jabuke raznih sorata kao što su idared, zlatni delišes, jonagold i granny smith. Jabuke će biti pakirane u vrećice od 5 kg, a sve sorte imat će promotivnu cijenu od 7,00 kn/kilogramu. Posjetitelji će moći kupiti i sokove od jabuke (mutni sok) u bag-in-box pakiranju od 5 litara za 55,00 kn, a sušene jabuke u vrećici od 100 g za 18,00 kn.
Također iz Čakovca u goste ove godine sa svojim proizvodima dolazi tvrtka Monika. U nastojanju da u potpunosti zadovolji sve zahtjevnije potrebe svojih potrošača, tvrtka MONIKA nudi mnoštvo starih, već svim sladokuscima poznatih ali i novih, uzbudljivih i maštovitih proizvoda u svom asortimanu, uz postojanu prigodnu kvalitetu te umjerene i svima pristupačne cijene.

Mirisi i okusi markata ponavljaju se i krajem mjeseca, točnije 24. veljače.

Petak, 9. veljače posvećen je ponovo izlagačima manifestacije HandMade by Markat koja za početak veljače donosi sljedeće izlagače: Domaća radinost Vitasovic s narodnim instrumentima, Domaća radinost Vladić, Domaća radinost Valković s keramikom i Mira Licul s heklanim nakitom.

Puno više HandMade izlagača dočekat će vas na istom mjestu u srijedu, 14. veljače povodom Valentinova, kad bi mogli za najdražu osobu pronaći i prigodan poklon.

HadnMade by markat tradicionalno se održava petkom prije Mirisa i okusa, tako će se i krajem mjeseca održati 23. veljače.