Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2018. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2018_23072018.pdf (867.0 KB)

Ovim Tržnim redom na tržnicama na malo u Gradu Puli – Pola utvrđuju se uvjeti obavljanja prometa robe na malo i pružanja usluga na svim tržnicama u Gradu Puli, kojima upravlja Trgovačko društvo „Tržnica“ d.o.o. Pula

TRZNI RED.pdf (264.0 KB)

Eticki kodeks tvrtke Trznica doo Pula.pdf (175.4 KB)

„Tržnica“ d.o.o. Pula, s ciljem transparentne i efikasne politike dodjele donacija i sponzorstava, objavljuje popis korisnika donacija i sponzorstava u 2015. godini

Objava podataka o donacijama i sponzorstvima u 2015.pdf (213.9 KB)

UGOVORI I SUKOB INTERESA.pdf (219.1 KB)

REGISTAR UGOVORA.pdf (184.1 KB)

Plan javne nabave za 2018. godinu (139.4 KB)

Opći uvjeti isporuke usluge na javnim tržnicama na malo u gradu Puli - Pola

Opci uvjeti_TrznicaPula.pdf (561.3 KB)

Pravilnik o provedbi postupaka javne nabave za 2018. (209.2 KB)

16.07.14.

HandMade by Markat, Eko sajam i prigodne degustacije u Mercatinu

Već u petak na gradskoj tržnici u Puli dočekat će vas izvanredna ponuda rukotvorina na ljetnoj manifestaciji HandMade by Markat. U subotu će se okupiti eko proizvođači udruge Istarski eko proizvod (IEP) te donijeti na pulsku tržnicu najbolje od ekoloških proizvoda u Istri. Mercatino, trgovina u sklopu zgrade tržnice, u subotu nudi degustacije dalmatinskog pršuta i vina San Tommaso iz Rovinja.

U petak, 18. srpnja 2014. godine na prostoru pored fontane i zgrade pulske tržnice održat će se HandMade by Markat koji se održava svakog petka (ljetnim mjesecima) od 8 do 12 sati.
Za subotu, 19. srpnja 2014. godine, od 8 do 12 sati na glavnoj gradskoj pulskoj tržnici u pripremi je Eko sajam koji okuplja isključivo certificirane eko proizvođače.
Ovu subotu moći ćete uživati u ekološki proizvedenim kozjim sirevima, povrću i voću, mirisnoj lavandi i proizvodima od lavande, maslinovom ulju, ekološkom medu i ostalim pčelinjim proizvodima te drugim eko proizvodima.
Izlagači koji donose svoje eko proizvode jesu:
OPG Martinović,
OPG Stipančić,
OPG Kovač,
A & Ž,
OPG Kuftić,
OPG Komparić,
OPG Komić i OPG Siljan sa svježim voćem.
Istoga dana, ispred trgovine Mercatino bit će organizirana degustacija dalmatinskog pršuta i vina proizvođača San Tommaso iz Rovinja.
Vidimo se na pulskoj tržnici!