Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2019. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2019_19082019.pdf (767.4 KB)

10.07.15.

Vikend na centralnoj pulskoj tržnici

Već ovaj petak pulska centralna tržnica donosi manifestacije koje daju nešto više te tako privlače nove posjetitelje i doprinosi s novim sadržajima i programima u našem gradu. Naime, već u petak, 10. srpnja, na prostoru pored zgrade tržnice održava se HandMade by Markat u prijepodnevnim satima. Danas će se predstaviti sljedeći proizvođači rukotvorina: Marija Tomić - predstavlja nakit od papira, Orijana Ingola - donosi dekupaž, Kolić Gordana - predmete od modelirane žice, Josip Babić - predstavit će mozaik od keramičkih pločica, Darko Vitasović - istarske instrumente koje sam izrađuje, Mirjana Babić - naplavine čine neke nove ukrasne predmete i Tatjana Komšo - novi način komuniciranja s mirisnim razglednicama.

U večernjim satima, na istom se prostoru održava Istrafešt. Istrafešt u organizaciji TZ Grada Pule i Tržnice d.o.o. Pula, donosi istarski fast food na drugačiji način. Namirnice s pulske tržnice priprema LF catering na posve drugačiji način. Istarske autohtone proizvode predstavlja kao ukusan, bogat istarski fast food. Ljetni Istrafešt koji se održava svaki petak navečer od 20 do 23 sata, obogaćen je laganom glazbenom podlogom uz DJ-ja kako bi se još s većim guštom moglo uživati u jelima i drugačijoj Puli.

Subotnje jutro, prvo i drugo u mjesecu, rezervirano je za manifestaciju Mirisi i okusi Istre. Ovu subotu predstavljaju se OPG Stipančić, OPG Brig, Olivetta nakit, OPG Franjul i OPG Komparić.
Posebna ponuda bit će predstavljena od OPG-a Vidulin. Oni donose odlične pomidore starinske sorte naziva Volovsko srce po povoljnim cijenama. Bit će tu rajčice I, II klase te onih koji se kuhaju u odličnu šalšu.
OPG Vidulin uzgaja rajčicu u Valmadama.