Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2018. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2018_23072018.pdf (867.0 KB)

Ovim Tržnim redom na tržnicama na malo u Gradu Puli – Pola utvrđuju se uvjeti obavljanja prometa robe na malo i pružanja usluga na svim tržnicama u Gradu Puli, kojima upravlja Trgovačko društvo „Tržnica“ d.o.o. Pula

TRZNI RED.pdf (264.0 KB)

Eticki kodeks tvrtke Trznica doo Pula.pdf (175.4 KB)

„Tržnica“ d.o.o. Pula, s ciljem transparentne i efikasne politike dodjele donacija i sponzorstava, objavljuje popis korisnika donacija i sponzorstava u 2015. godini

Objava podataka o donacijama i sponzorstvima u 2015.pdf (213.9 KB)

UGOVORI I SUKOB INTERESA.pdf (219.1 KB)

REGISTAR UGOVORA.pdf (184.1 KB)

Plan javne nabave za 2018. godinu (139.4 KB)

Pravilnik o provedbi postupaka javne nabave za 2018. (209.2 KB)

18.04.17.

Proljeće na markatu od 18. travnja do 12. svibnja

Danas počinjemo s manifestacijom na centralnoj pulskoj tržnici u organizaciji Tržnice d.o.o. Pula i TZG Pule - Proljeće na markatu koji će trajati do 12. svibnja. Gastronomska ponuda bit će u programu od ponedjeljka do četvrtka, petkom će se predstaviti vrijedni izlagači manifestacije HandMade by Markat, a subotom proizvodi Mirisi i okusi markata. Dostavljamo vam raspored izlagača i što sve posjetitelji mogu degustirati u pojedinim danima u tjednu. Tako će se 6 dana u prigodnim kućicama predstaviti sljedeći izlagači: ponedjeljkom će se predstaviti (24.4. i 8.5.): Vodnjanka iz Vodnjana, Asterix, Šurida, Sapori Radix, OPG Pripuzović (ulje), Vina Babos, svaki utorak (18.4.; 25.4.;2.5. i 9.5.): Bukaleta, Škuža, Bodulka, Vesna sirevi, OPG Balija Nicoletta (ulje), Vina Benazić, svaku srijedu (19.4.; 26.4.; 3.5. i 10.5.): El Pulari Parasol, Mediteran, Q time, Sirana Zlata, OPG Marino Pripuzović (ulje), Vina Benazić, četvrtkom (20.4.; 27.4.; 4.5. i 11.5.): Kantina, Dom branitelja, Amfiteatar, Gastro Corner, OPG Komparić Marko (ulje), Vina Babos, petkom (21.4., 28.4., 5.5., 12.5.): 6 izlagača manifestacije HandMade by Markat , i u subotom izlagači Mirisi i okusi (22.4., 29.4., 6.5.): OPG Stipančić, OPG Laković, OPG Franjul, Blondi, OPG Bodiš i OPG Vitasović zajedno te OPG Brig i Pršutana Bani.

Također vam dostavljamo menije ugostitelja, te će se nuditi delicije kako slijedi:
ponedjeljkom (24.4. i 8.5.) - Vodnjanka će nuditi maneštru i fuže s rukolom ili šugom, a pizzeria Asterix - pizzete i pizzu s nutelom, restoran Šurida imat će u ponudi šugo s domaćim njokima i palentu sa šugom od sipa,
utorkom (18.4., 25.4. te 2.5. i 9.5.) svoje menije predstavljaju: Bukaleta - maneštra, tripe i salata od hobotnice s krumpirom, Škuža - šugo od divljači s pljukancima i šugo od lignji s palentom, te Bodulka iz Šišana - riba u škartocu i brodet s palentom,
srijedom (19.4., 26.4., 3.5. i 10.5.) - El Pulari Parasol - chili con carne i Taco (Carnitas) de Puerco, a Mediteran donosi maneštru s koromačem i kobasicom te pohanu šniclu s krompir salatom, Q-Time će nuditi - bruskete s mozzarelom i pršutom, tjesteninu s pršutom i rukolom,
četvrtkom (20.4., 27.4., 4.5. i 11.5.) - Kantina će imati na meniju pljukance i tunu, Dom branitelja Pleter usluge domaće fuže s goveđim gulašom ili s varivom, zatim raviole sa skutom, kozicama i špinatom, a restoran Amfiteatar - hobotnicu "in forno", filet ribe "u škartocu" i riblji brodet s pečenom palentom.

Vjerujemo da će brojna jela biti po vašem ukusu i da ćete doći na pulsku tržnicu na marendu, a ponuđena jela moći ćete i ponijeti te kušati u vašem domu ili na poslu.