Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2018. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2018_23072018.pdf (867.0 KB)

Ovim Tržnim redom na tržnicama na malo u Gradu Puli – Pola utvrđuju se uvjeti obavljanja prometa robe na malo i pružanja usluga na svim tržnicama u Gradu Puli, kojima upravlja Trgovačko društvo „Tržnica“ d.o.o. Pula

TRZNI RED.pdf (264.0 KB)

Eticki kodeks tvrtke Trznica doo Pula.pdf (175.4 KB)

„Tržnica“ d.o.o. Pula, s ciljem transparentne i efikasne politike dodjele donacija i sponzorstava, objavljuje popis korisnika donacija i sponzorstava u 2015. godini

Objava podataka o donacijama i sponzorstvima u 2015.pdf (213.9 KB)

UGOVORI I SUKOB INTERESA.pdf (219.1 KB)

REGISTAR UGOVORA.pdf (184.1 KB)

Plan javne nabave za 2018. godinu (139.4 KB)

Opći uvjeti isporuke usluge na javnim tržnicama na malo u gradu Puli - Pola

Opci uvjeti_TrznicaPula.pdf (561.3 KB)

Pravilnik o provedbi postupaka javne nabave za 2018. (209.2 KB)

15.05.17.

Bogatstvo proizvoda iz okolice Pule možete pronaći direktno na pulskim tržnicama

U subotu, 13. svibnja, na centralnoj pulskoj tržnici održano je uručivanje certifikata Proizvod hrvatskog seljaka. Ove godine certificirate je dobilo ukupno 21 proizvođač, a oni su: Kristijan Božić-Pomer - OPG BOŽIĆ, Robert Peruško-Banjole - OPG PERUŠKO, Loredana Mirković-Pula - OPG MIRKOVIĆ, Ornela Jurcan-Vintijan - OPG JURCAN, Erman Vorkapić Manuela-Pula - OPG ERMAN, Borika Petrović-Pula - OPG OETROVIĆ, Drenjina Juras-Šišan - OPG JURAS, Snježana i Lučano Šikić-Pula - OPG ŠIKIĆ, Bruno Dobrović-Pula - OPG DOBROVIĆ, Violeta Smailagić-Pula - OPG VIOLETA SMAILAGIĆ, Ana Juričić-Pazin - OPG JURIČIĆ, Tanja Mališević-Jadreški - OPG TANJA MALIŠEVIĆ, Mirković Capar Ksenija-Valmade - OPG MIRKOVIĆ CAPAR, Stancija Kumparička-Cukuni - STANCIJA KUMPARIČKA d.o.o., Laganic Tarcizio-Kaldir - OPG LAGANIS TARCIZIO, Ivan Košara-Pula - OPG KOŠARA, Sandi Zohil-Pomer - OPG ZOHIL, Zlata Laginja-Ližnjan - OPG LAGINJA, P.O.Agro Pin-Pula - P.OBRT AGRO PIN, Sandi Vidulin-Pula - OPG VIDULIN i P.O.Vidulin 2-Pula - P.OBRT VIDULIN 2. Šesti put po redu održano je certificiranje proizvođača u organizaciji Tržnice d.o.o. Pula. Certificiranje dodatno potvrđuje kupcima i posjetiteljima pulskih tržnica da doista ono što se jučer pobralo na njivama u okolici Pule, danas možemo kupiti na pulskoj tržnici. Svaki OPG ili drugi proizvođač (obrt, d.o.o.) koji se prijavi za izdavanje Certifikata, prolazi nadzor Komisije, a nadzori i kontrole obavljaju se u suradnji sa Savjetodavnom službom.

U akciju je uključeno ukupno 16 hrvatskih gradova i više od 600 obiteljskih gospodarstava diljem Hrvatske.

Za zabavne note tijekom subotnjeg jutra pobrinuli su se članovi benda In Vino Veritas, a za gastronomsku ponudu Žižo i ekipa RockCafea.
Zbor Studija Zaro nastupio je s pjesmama koje su naglašavale važnost domaćeg proizvoda, zdravog i čistog okoliša. Još puno pozitivnih i veselih poruka, brojnim gostima pulske tržnice, uputila su djeca iz zbora Zaro.

Cilj akcije certificiranja jest da se predstavi ne samo lokalni proizvođač, nego i pogleda proizvod na licu mjesta, na zemlji, jer ono što se proizvodi u kontroliranim uvjetima jest ispravna hrana, a to je ono što pulski poljoprivrednici žele istaknuti - ozbiljno bavljenje poljoprivredom u kontroliranim uvjetima daje vrlo vrijedne proizvode i zdravstveno ispravnu hranu koja zaslužuje potpuno povjerenje potrošača.