Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2018. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2018.pdf (703.0 KB)

Ovim Tržnim redom na tržnicama na malo u Gradu Puli – Pola utvrđuju se uvjeti obavljanja prometa robe na malo i pružanja usluga na svim tržnicama u Gradu Puli, kojima upravlja Trgovačko društvo „Tržnica“ d.o.o. Pula

TRZNI RED.pdf (264.0 KB)

Godisnje_izvjesce 2016.pdf (212.0 KB)

Eticki kodeks tvrtke Trznica doo Pula.pdf (175.4 KB)

„Tržnica“ d.o.o. Pula, s ciljem transparentne i efikasne politike dodjele donacija i sponzorstava, objavljuje popis korisnika donacija i sponzorstava u 2015. godini

Objava podataka o donacijama i sponzorstvima u 2015.pdf (213.9 KB)

UGOVORI I SUKOB INTERESA.pdf (219.1 KB)

REGISTAR UGOVORA.pdf (184.1 KB)

Plan javne nabave za 2018. godinu 

Plan javne nabave za 2018. Trznica doo Pula.pdf (197.6 KB)

12.05.18.

Obilježavanje 115. godišnjice pulske tržnice na tržnici Veruda

Nastavljamo s obilježavanjem 115 godina od otvorenja zgrade pulske tržnice u obliku kako je danas poznajemo. Prigodan program proslave obljetnice preseljen je jučer na tržnicu Veruda kako bi isti obilježili i zajedno sa zakupcima te posjetiteljima tržnice proslavili obljetnicu. Za tu prigodu ekipa gastro tima Rock Caffea i Budimir Žižoviž-Žižo pripremali su pedoče, a za vesele glazbene note pobrinuo se bend In Vino Veritas. I djeca Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula dala su svoj poseban doprinos obilježavanju 115 godišnjice pulske tržnice. Podijelila su zakupcima prigodne pregače oslikane voćem i povrćem. Bilo je to još jedno ugodno druženje djece na pulskim tržnicama.

Podijelila su zakupcima prigodne pregače oslikane voćem i povrćem. To su samo neki predmeti, dijela koja su nastala u sklopu projekta koji se provodi tijekom ove pedagoške godine pod nazivom „Djeca i tržnice grada“ i koji objedinjuje suradnju DV Pula, DV Mali svijet i DV RinTin Tin te Tržnice Pula.
Za poticanje kako djece s teškoćama u razvoju, tako i djece bez teškoća, rad na projektu uključuje aktivnosti vezane uz likovne, glazbene i dramske radionice koje se tematski vezuju uz voće, povrće, domaće životinje. Jedan od ciljevi ovoga projekta je upoznavanje djece s tržnicom kao mjestom gdje se prodaju i kupuju različite namirnice.
Aktivnosti Dnevnog centra vezano za upoznavanje djece s tržnicom najčešće su se održavale na tržnici Veruda, gdje su im susretljivi prodavači uvelike pomogli u ostvarenju cilja.
„Želimo se na naš način zahvaliti prodavačima koji su bili vrlo dragi s našom djecom te ćemo im u subotu, 12. svibnja pokloniti radove koje su djeca sama izradila, a isti su rezultati nastali tijekom provođenja projekta,“ navela je Loretta Morosin, mag.rehab.educ., ravnateljica Dnevnog cetra za rehabilitaciju Veruda-Pula.