Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2019. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2019_03042019.pdf (760.8 KB)

18.05.18.

Nastup malih plesača Zara na pulskoj tržnici

U subotu, 19. svibnja održan je prigodan program u čast obilježavanja 115 godina od otvorenja zgrade pulske tržnice. Prekrasan poklon Tržnici i Puli poklonili su maleni plesači iz Studija Zaro. U plesnom programu sudjelovalo je 70 djece koje je pripremila voditeljica plesa i koreografkinja Elda Kosanović Radovik. Profesionalna plesačica, voditeljica plesnog studija u Zaru Kosanović Radovik i sama je započela svoje prve plesne korake u ovom pulskom studiju. Tijekom sezone 2017./2018. iz plesnog studija Zaro proizašla je plesna predstava Postojani kositreni vojnik koju je koreografirala i režirala voditeljica Elda, a program Svi na ples nastao je pod umjetničkom koordinacijom Linde Milani.

Nastupilo je nekoliko plesnih skupina Studija Zaro od onih najmanjih do nešto starijih plesača i plesačica. Pravo veselje među brojne posjetitelje pulske tržnice unijeli su maleni plesači i njihove voditeljice.

„Želimo se zahvaliti za ovaj prekrasan poklon Zara i djece. Uvijek rado surađujemo s njima i ovim putem zahvaljujemo voditeljici Lindi Milani na ovom dolasku i višegodišnjoj suradnji,“ izjavio je Renato Perc direktor pulske Tržnice d.o.o..