Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2019. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2019_19082019.pdf (767.4 KB)

10.07.13.

Promocije i ostala događanja na pulskoj tržnici

Događanja na pulskoj tržnici ne nedostaje ni usred ljetnih vrućih dana. Tako će ovaj petak u prijepodnevnim satima na štandovima uz fontanu i zgradu pulske tržnice, promociju svojih proizvoda održati tvrtka Mirna d.d. iz Rovinja. U subotu, 13. srpnja 2013. godine, održat će se dvije manifestacije na pulskoj tržnici u centru grada koju organizira Tržnica d.o.o. Pula.

Tako će ovaj petak u prijepodnevnim satima na štandovima uz fontanu i zgradu pulske tržnice, promociju svojih proizvoda održati tvrtka Mirna d.d. iz Rovinja. Oni će osim informiranja građana o važnosti ribe u svakodnevnoj prehrani, organizirati i besplatnu degustaciju najnovijih proizvoda iz široke palete. Posebnost promocije bit će i do 30% sniženje cijena na pojedine proizvode.

U subotu, 13. srpnja 2013. godine, održat će se dvije manifestacije na pulskoj tržnici u centru grada koju organizira Tržnica d.o.o. Pula.
Naime, “Mirisi i okusi Istre” i “Eko sajam” ponudit će posjetitelje tržnice bogatim asortimanom raznih autohtonih, svježih te originalnih proizvoda.
Također pored fontane, od 8 do 12 sati moći ćete degustirati i kupiti suhomesnate proizvode od mesa boškarina, proizvode od lavande, ukrasne i uporabne predmete od maslinovog drva, izvrsni domaći med. Vrhunsko povrće i žitarice te brašno iz ekološkog uzgoja privući će sve veći broj poklonika zdrave prehrane (OPG SILJAN, OPG STIPANČIĆ, OPG KRUŠVAR), a u ponudi će biti i maslinovog ulja, domaćih dđemova, smokvenjaka, prirodnih sokova. Mirna d.d. će i za subotu pripremiti posebnu prezentacijsko-degustacijsku poslasticu, a proizvodi će se moći I na licu mjesta kupiti.
Dođite u petak i subotu na pulsku tržnicu te uživajte u bogatoj ponudi suvenira, ali i u nezaboravnim mirisima i okusima Istre!

Izlagači u subotu :

OPG STIPANČIĆ – hidrolati i eterična ulja od lavande, prirodni sapuni,
OPG PČELARSTVO BODIŠ iz Pule – med i ostali pčelinji proizvodi,
BLONDI d.o.o. – svježi prirodni sokovi,
OPG BRIG – predmeti od maslinovog drva,
OPG MILAN KRUŠVAR – integralna brašna od autohtonih žitarica,
FRUTKO – razni džemovi, smokvenjaci, ..,
MIRNA D.D. – konzervirani riblji proizvodi,
MIST ART – originalni nakit od maslinovog drva,
OPG MARKO KOMPARIĆ – maslinovo ulje, džemovi, razni namazi, …,
OPG SILJAN – ekološko voće i povrće,
OPG VITASOVIĆ – maslinovo ulje i masline u salamuri,
KUĆNA RADINOST VESNA BENČIĆ – originalni suveniri,
AZRRI – izvrsni suhomesnati proizvodi od mesa boškarina,
OPG KRUŠVAR – brašno i žitarice proizvedene na ekološki način,
KUĆNA RADINOST ADRIA MRAMORI – suveniri od mramora.