Pretraživanje
Izdvojeni dokumenti

Plan aktivnosti na pulskim tržnicama za 2019. godinu 

Plan dogadjaja Trznica doo Pula za 2019_03042019.pdf (760.8 KB)

05.12.13.

Subote na pulskim tržnicama - bogata ponuda i razni programi

Prosinac na pulskim tržnicama donosi bogatiju ponudu i razne programe. Tako će već sutra, u petak 6. prosinca, nakon dolaska na Rivu i prolaza Portaratom, dječica moći dočekati Sv.Nikolu na trgu pored tržnice u centru Pule oko 11.30 sati. U subotu, 7. prosinca od 9 do 13 sati, manifestacija Mirisi i okusi Istre se seli na tržnicu Veruda te donosi bogatu ponudu autohtonih proizvoda istarskih proizvođača.

Istovremeno na trgu pored zgrade tržnice u centru, prigodni plesni program predstavit će posjetiteljima AB Original i gosti. Uz plesne i vesele zvukove, članovi grupe AB Original pokazat će svoje vještine u brakdanceu i street danceu s početkom u 10 sati.

Također 7. prosinca, na prvom katu tržnice predstavnici tvrtke Radix Istra d.o.o. i Udruge gljivara Sunčanica pripremit će degustaciju rižota s gljivama. Na lokaciji ispred trgovine Sapori, prigodno će biti serviran rižot u velikim kolutima sireva marke Grana Padano te će biti dostupan za degustaciju oko 11 sati. Degustacija je poklon svim posjetiteljima prvog kata zgrade tržnice. Rižot će se dijeliti dok se ne potroši pripremljena količina.

7.12.2013. - IZLAGAČI NA TRŽNICI VERUDA, PULA:
OPG BAĆAC
OPG FIORE
RADOLA SUVENIRI
BLONDI
FRUTKO
OPG VITASOVIĆ
OPG BODIŠ
OPG STIPANČIĆ
PRŠUTANA BANI
OPG PREDAN
AZZRI
OPG KRIVIČIĆ
MARTA GRŽETIĆ, izrada suvenira
A&Ž MED BUZET
OPG BRIG.